COVID19 / Heropstart recreatieve luchtvaart te Ursel

Vanaf vrijdag 15 mei 2020  hernam Vliegclub Ursel (VCU) zijn activiteiten onder de voorwaarden en toezicht van het Directoraat Generaal van de Luchtvaart (DGLV) volgens de recentste omzendbrief van 02 november 2020  die ook gepubliceerd is op de speciale COVID pagina van de FOD Mobiliteit/Luchtvaart website.

Dit betekent onder meer dat het terrein gesloten is voor alle publiek behalve voor de personen die deelnemen aan de activiteiten en de personen noodzakelijk voor de operaties en volgens de regels van de exploitant/luchtvaartterreinoverste of de verantwoordelijke van de vliegclubs.

  • In de cafetaria en op het terras gelden de normale regels voor de horeca.

Voor meer informatie kan U ons contacteren.

Met vriendelijke groeten

Raad van Bestuur
Vliegclub Ursel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.