Aalter Air Rally 2021

Vliegclub Ursel organiseert op zondag 8 augustus 2021 de eerste Aalter Air Rally (AAR) !!

Piloten die al een tijd lid zijn van onze club kennen misschien nog de traditionele Lou Memorial, deze AAR zal een waardige opvolger worden en we hopen op een even grote traditie!

De AAR is een vliegende zoektocht van ongeveer 75 à 90 min vliegtijd voor vliegtuigen (PPL/ULM) en helikopters. De deelnemers kunnen een mooie dag beleven op en rond het unieke vliegveld van Ursel, sinds 1 januari 2019 gelegen in de fusiegemeente Aalter.
Maar u kan natuurlijk als bezoeker ook een kijkje komen nemen op het Urselse vliegveld! We stellen onze deuren wijd open en informeren u graag over dit gebeuren en over de activiteiten van onze vliegclub. Gedurende de ganse dag kan u in ons volledig vernieuwd clublokaal, genaamd ‘de AerodrOOm’, iets eten en drinken. Er zijn ook wandelingen en fietsroutes uitgestippeld en op het terrein zijn er een aantal infostanden mbt de streek.
De deelnemers vliegen hun zoektocht na een briefing vanaf 10u. Om 17u00 verwachten we de aankomst van de laatste deelnemer. Tussen 17u00 en 18u00 is er de puntentelling door een aangestelde ‘strenge’ jury. Om 18u00 volgt dan de plechtige bekendmaking van de uitslag en uitreiking prijzen per categorie.
Het organisatieteam hoopt u allen talrijk te mogen verwelkomen op de 1ste AAR en we groeten u dan ook gevleugeld.
Piloten die meer info willen of zich nu al willen inschrijven kunnen een mailtje sturen naar RALLY@vliegclubursel.be .

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.