COVID19 / Heropstart recreatieve luchtvaart te Ursel

Vanaf vrijdag 15 mei 2020 en herneemt Vliegclub Ursel (VCU) zijn activiteiten onder de voorwaarden en toezicht van het Directoraat Generaal van Luchtvaart (DGLV) volgens de omzendbrief van 19 juni met kenmerk DG-GEN-VCE-2020-012  die ook gepubliceerd is op de speciale COVID pagina van de FOD Mobiliteit/Luchtvaart website.

Dit betekent onder meer dat het terrein gesloten is voor alle publiek behalve voor de personen die deelnemen aan de activiteiten en de personen noodzakelijk voor de operaties en volgens de regels van de exploitant/luchtvaartterreinoverste of de verantwoordelijke van de vliegclubs.

  • De cafetaria en restaurant zijn gesloten. Er zijn trouwens renovatiewerken aan de gang, waardoor onze telefoon en fax meestal onbruikbaar zijn.

Voor meer informatie kan U ons contacteren.

Met vriendelijke groeten

Raad van Bestuur
Vliegclub Ursel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.