Tally Ho 2021

Het ‘Tally Ho!’ weekend 2021 komt er aan!

Hou 30 en 31 oktober vrij in uw agenda. Dit weekend wordt traditioneel georganiseerd dicht tegen de datum van 29 oktober, de dag in 1944 dat de eerste Typhoon jachtbommenwerpers op B67 Ursel neerstreken om vervolgens een belangrijke rol te spelen in de bevrijding van de Scheldemonding!
Eén van de 4 RAF squadrons was het 609de. Dit squadron was gekenmerkt door de aanwezigheid van heel wat Belgische piloten in dienst van de RAF in WO II. Hun kreet was TALLY HO!, vandaar de naam aan dit jaarlijks herdenkingsweekend.

Neem deel aan de gratis wandeling, ceremonie en fakkeltocht op zaterdag of herbeleef de vlucht van de Typhoons met een toestel van Vliegclub Ursel op zondag! met tal van randanimatie op de grond en in de lucht.
Iedereen van harte welkom!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.